Trubači Podgorica +381 62 11 34 262

Trubači Podgorica
Trubači Podgorica

Trubači Podgorica – ovaj muzički sastav Trubača važi kao broj jedan u Crnoj Gori zbog svog višegodišnjeg iskustva i rada na ovoj teritoriji.

Ukoliko ste iz PODGORICE i zainteresovani ste za Trubače, možete se slobodno odlučiti za nas jer mi znamo šta Vama treba.

Treba vam dobra muzika repertoar brzih i veselih pesama, povoljna cena nama je cilj da zabavimo goste i uveličamo vaša slavlja kao sto su veridbe, svadbe, rodjenja, krštenja, rodjendani i ostala slavlja imamo repertoar za svaku vrstu vasih proslava.

Budite brzi i bez razmišljanja rezervišite prave Trubače na vreme ! PODGORICA je savremen grad koji prati trend, a danasnji trend je truba, gotovo svako slavlje ne prolazi bez Trubača a mi stojimo Vama na usluzi 24 h. Pozovite nas da se družimo …

Trubači Podgorica Kontakt

  • + 381 63 81 57 359
  • + 381 62 11 34 262

O Podgorici

Podgorica (srednjovjekovno Ribnica, od 1946. do 1992. Titograd), glavni i najveći grad Crne Gore; 250 000st.(2016) Šire područje Podgorice obuhvata 10,4 % teritorije Crne Gore i 27,3 % njenog stanovništva.

Podgorica se prije nazivala Ribnica, Zeta i Titograd. Njen pogodan položaju na ušću reke Ribnice u Moraču u Zetsko-bjelopavlićkoj ravnici. Grad je blizu zimskim centrima na sjeveru zemlje i ljetovalištima na Jadranskom moru.

Podgorica se nalazi blizu ostataka rimskog grada Dokleje. U srednjem vijeku ovde je postojalo naselje koje se zvalo Ribnica, a pod ovim imenom grad se prvi put spominje 1326. Podgorica je od 1878. ušla u sastav Kneževine Crne Gore. Od 1946. je administrativno sjedište Crne Gore, a za vrijeme SFRJ Podgorica se zvala Titograd.

Podgorica se nalazi u južnom dijelu Crne Gore. Oblast je ispresecana rijekama, a sam grad se nalazi 15 km severno od Skadarskog jezera na samom kamenu. Reke Morača i Ribnica teku kroz grad, dok u blizini protiču Zeta, Cijevna, i Sitnica . Sa gradnjom tunela Sozina Jadransko more je na svega pola sata vožnje.

Nasuprot većem delu Crne Gore, Podgorica leži u ravnici na severnom kraju Zetske ravnice. Jedini izuzetak su brda koja nadgledaju grad. Najvažnije brdo je brdo Gorica, koje se uzdiže iznad centra grada. Ostala brda su Malo brdo , Velje brdo, Ljubović i Dajbabe.

Izvor dela teksta: Wikipedia

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button