Trubači Budva +381 62 11 34 262

Trubači Budva
Trubači Budva

Trubači Budva – iz Budve ste i potrebni su vam Trubači? Ukratko ćemo Vam predstaviti Trubacki Orkestar koji je stvoren za Vas i Vama je na usluzi 24 h.

Ukoliko pravite neku od proslava kao sto su svadbe, veridbe, punoletstva, krštenja, rodjendani ovaj Trubački Orkestar je idealno rešenje za Vas jer njega karakteriše POVOLJNA CENA REPERTOAR ZA SVAKU VRSTU PROSLAVA SPLET KAKO SRPSKIH TAKO I CRNOGORSKIH PESAMA lepa svečana uniformisanost.

Tu smo za vas u bilo koje doba dana i noci, pozovite da se družimo i oraspoložimo sve goste našim širokim muzičkim umećem i odabirom pravih pesama u pravom trenutku. Mi smo uvek tu da učinimo Vaše goste veselim i učinimo da se vaše slavlje dugo pamti.

Trubači Budva Kontakt

  • + 381 63 81 57 359
  • + 381 62 11 34 262

O Budvi

Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Grad ima oko 18.000 stanovnika i sedište je opštine Budva. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama, noćnom životu. Značajni turistički objekti se nalaze unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje budvanski Stari grad. Stari grad je bio teško oštećen u razornom zemljotresu 1979. godine, ali je potpuno obnovljen. U blizini Budve nalazi se turistički centar Bečići.

Budva je promenila mnoge osvajače, a najduže su se na području grada zadržali Mlečani i Austrijanci, koji su napustili grad 1918. godine.

Budva je stara oko 3.450 godina i jedan je od najstarijih gradova na Jadranskom moru

Ime Stari Grad, Budva je nosila u srednjem veku. Većina arhitekture Starog Grada je venecijanskog porekla. Vrata, prozori, balkoni i mnoge druge stvari su rimskog stila Venecijanske Republike. Postoje četiri osnovne crkve u Starom Gradu. Prva je Svetog Ivana, koja je sagrađena u 7. veku i sve do ukidanja Budvanske biskupije bila je katedrala, druga Bogorodičina crkva (Santa Maria in Punta) koja datira iz 840., treća, Svete Trojice, koja je sagrađena 1804. godine i četvrta Svetog Save Osvećenoga. Venecijanski zidovi Starog Grada su zanimljiva turistička atrakcija.

Stari Grad je takođe poznat po zemljotresima koji su ga prilično oštetili 1979. godine. Pojedine kuće bile su potpuno srušene, a dio zidina napukao. Za kompletno saniranje kuća, ulica i bedema bilo je potrebno 8 godina (do 1987.).

Izvor dela teksta: Wikipedia

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button